Stinapa Nature Fee voor Bonaire aanvragen

Bonaire herbergt een grote diversiteit aan prachtige natuur, ondanks dat het een klein eiland is. Van betoverende onderwaterwerelden en parelwitte stranden tot weelderig groene landschappen. De flora en fauna in onder andere Slagbaai Washington National Park en Bonaire National Marine Park worden zorgvuldig beschermd en beheerd door de Stichting Nationale Parken (STINAPA). Om toegang te krijgen tot het water rond Bonaire, is een Stinapa-penning vereist, ook bekend als de 'Nature Fee', voor alle watersportliefhebbers en degenen die willen zwemmen in de zee rond Bonaire of Klein Bonaire. Door de aanschaf van deze penning draagt u bij aan het behoud van de prachtige natuur van Bonaire.

U bestelt bij EntryTaxBonaire.nl het goedkoopste Stinapa Nature Fee online voor uw vertrek naar Bonaire. De Stinapa-penning kost hier slechts €65,00 en kunt u veilig betalen met iDEAL of Bancontact. U ontvangt de Stinapa Nature Fee binnen 18 uur per e-mail.

Kinderen onder de 13 jaar en inwoners van Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten hoeven geen Stinapa Nature Fee aan te vragen.

Voorbeeld Stinapa Nature Fee Bonaire