Hoe werkt het?

Stap 1

Om te beginnen moet u het aanvraagformulier voor de Bonaire entry tax volledig en nauwkeurig invullen. We hebben persoonlijke gegevens, reisgegevens en de gewenste ingangsdatum van het toegangsbewijs nodig. We raden u aan om het ingevulde aanvraagformulier nogmaals te controleren om er zeker van te zijn dat u uiteindelijk een juist toegangsbewijs ontvangt. We behandelen deze informatie uiteraard vertrouwelijk en gebruiken de gegevens uitsluitend voor het aanvragen van het toegangsbewijs.
 

Stap 2

Zodra u alle gegevens volledig en accuraat hebt ingevuld, kunt u eenvoudig en snel betalen via de betrouwbare online betaalmethode iDEAL.
 

Stap 3

Zodra we uw gegevens en betaling hebben ontvangen, zullen we een initiële controle uitvoeren. Tijdens deze controle zullen we een accurate blik werpen op de ingevulde gegevens om eventuele veelvoorkomende fouten in het aanvraagformulier snel te identificeren en u hiervan op de hoogte te stellen. Indien we een fout in uw aanvraagformulier ontdekken, zullen we contact met u opnemen via e-mail of telefonisch.
 

Stap 4

Als bij de eerste controle van uw gegevens geen fouten worden gevonden en alles correct is, zullen we de aanvraag indienen bij de overheid van Bonaire. Binnen 18 uur ontvangt u per e-mail een geldig toegangsbewijs. Het is essentieel om uw toegangsbewijs (voorbeeld entry tax Bonaire) uit te printen voordat u vertrekt en het mee te nemen tijdens uw vakantie. We wensen u een aangenaam verblijf op Bonaire!