Entry Tax Bonaire betalen met iDEAL of Bancontact

Op deze website kunt u gemakkelijk de entry tax voor Bonaire aanvragen en veilig en snel betalen met iDEAL als u een Nederlandse bankrekening heeft of met Bancontact als u een Belgische rekening heeft. Het gebruik van iDEAL of Bancontact zorgt ervoor dat u veilig en vertrouwd kunt betalen via uw eigen bank. Bovendien wordt de transactie direct verwerkt, waardoor er geen vertraging ontstaat in de verwerkingstijd van de entry tax.
 

Kosten van de entry tax Bonaire
De online entry tax voor Bonaire kost € 89,00 per reiziger. Als u met meerdere personen reist die een entry tax nodig hebben, heeft elke reiziger apart een entry tax nodig. De prijs per persoon blijft hetzelfde. Als u vandaag al op reis gaat, kunt u een spoed entry tax voor Bonaire indienen. Deze spoed aanvragen worden sneller verwerkt.
 

Met iDEAL of Bancontact zijn er geen extra transactiekosten voor uw aanvraag
Als u uw entry tax Bonaire aanvraagt en de kosten betaalt via iDEAL, worden er geen transactiekosten in rekening gebracht. Dit geldt ook als u betaalt met het populaire Belgische betaalsysteem Bancontact.
 

Waarom betalen met iDEAL of Bancontact?
Het betalen van de kosten van het entry tax voor Bonaire met iDEAL of Bancontact heeft verschillende voordelen:

  • Betalingen via iDEAL en Bancontact worden direct automatisch overgeboekt naar de rekening van de ontvanger, waardoor u de entry tax snel ontvangt nadat het is goedgekeurd.
  • iDEAL is de veiligste manier van online betalen.
  • U betaalt geen extra transactiekosten bovenop de prijs van de entry tax.
  • iDEAL is het meest gebruikte systeem voor online betalingen in Nederland. Het systeem is opgericht in 2005 en er worden jaarlijks meer dan 200 miljoen online betalingen mee verricht. Het grote voordeel van iDEAL is dat u kunt betalen via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Het uitvoeren van een iDEAL-betaling kost slechts enkele muisklikken en u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken om online af te rekenen.
     

Nu direct de entry tax Bonaire aanvragen met iDEAL of Bancontact
Wilt u meteen aan de slag en uw entry tax voor Bonaire online indienen? Klik dan op de groene knop hieronder om naar het aanvraagformulier te gaan.